Najnovšie recenzie zo sekcie Horolezecké prilby
som spokojna, nie je co vytknut!
Dobrý produkt za dobrú enu
- zatial som nič nenašiel
Som celkom spokojný
- super styl pohodlna je
uplne super prilba splna vsetky moje ocakavania
- Lahka, komfortna, zabudam, ze ju mam na hlave a spomeniem si az narazim o skalu. pri pohybe hlavou nezavadzia a zapinanie neskrti
- V pohode :)
O.K.
- kvalita za rozumnú cenu
- rýchle nastavenie
dobrý kompromis cena-využitie
- nizka hmotnost
- pohodlie
- velmi dobre otvetranie
- na matnej bielej farbe vidno skrabance
Hladal som prilbu, ktora by bola lahka a dobre odvetrana a nasiel som. Je naozaj lahucka, vazi iba okolo 250g a na hlave ju ani necitim :) Hadam jedinym minusom su skrabance, ktore dost vidno na matnej bielej. Co sa odolnosti tyka, zatial mi na nu nastastie ziaden riadny kamen nespadol, ale myslim ze vydrzi ovela viac ako by sa na prvy pohlad zdalo. Jednoducho vyborna helma.
- drziak na celovku
Petzl Elia
Pridané: 14. júna 2013
(naposledy upravené 14. júna 2013)
Zakúpený v Sport-outdoor.sk
- ľahká
- dobre nastaviteľná
vrelo odporúčam
- lahká, dobre sedi
zatial spokojnosť
uplna spokojnost
Dobre sedi na hlave, lahko nastavitelna velkost.
- Potreboval som nejaku prilbu na zaistene cesty a mam spickovu prilbu. Dobre sedi aj na moju velku hlavu:) Je tam priprava na celovku, co moze byt pri turach velmi uzitocne.
Rozhodne prilbu odporucam. Cena je vyssia, ako bezne prilby, ale rozhodne platite za kvalitu. Ja som velmi spokojny.
- kvalitne prevedenie, atraktivny design, vyborne sedi na hlave (aj vdaka dobre spracovanemu systremu nastavenia), multifunkcnost
SALEWA Xenon
Pridané: 24. septembra 2012
(naposledy upravené 24. septembra 2012)
Zakúpený v Sport-outdoor.sk
- Výborne sedí, kvalitné pevňovacie popruhy pod bradou,
- ľahká manipulácia
- Trocha si treba zvyknúť na upevňovanie bočných ušníc,
- vyššia cena
Veľmi dobrá helma,
- ľahká, univerzálna veľkosť, vhodná aj pre ženy s copom
sedí dobre, napriek tomu, že som ju predtým nikde nevyskúšala
Kvalitná prilba za primerane nízku cenu.
- hmotnosť,vzhľad
pomer kvalita-cena spĺňa všetky očakávania
OK
Zobrazujem 121 - 140 zo 157 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 6 [ 7 ] 8 Ďalšie »