Najnovšie recenzie zo sekcie Horolezecké prilby
- Prilba zodpovedá vyobrazeniu, sedí skvele a je za dobrú cenu. Odporúčam.
- Prešitie upínacích popruhov na zadnej strane (popruhy sú prekrížené a prešité) absolútne nevyhovujúce, musel som to prešiť sám. Lajdáckosť výrobcu!!!
- Možnosti nastavenia
- Magnetický klip
- Hmotnosť je neuveriteľne nízka. Po chvíľke zabudnete, že máte helmu na hlave.
- Vynikajúca nastavitelnost popruhov.
- Sedí ako uliata.
- Vynikajúci systém na pripevnenie čelovky alebo akčnej kamery.
- Vynikajúco odvetraná, vďaka veľkým otvorom.
- Penové výstelky prilby sa dajú odnímať, vďaka čomu sa dajú oprať.
- V balení sa nachádzajú náhradné penové vystelky, čo je super.
- K prilbe je pribalené aj vrecúško na uskladnenie a prepravu.
- Čierna farba na slnku nemusí byť zrovna príjemná. Ale toto nie je chyba prilby ale jej vlastnosť, proste človek musí na to pri kúpe myslieť, i keď je prilba vynikajúco odvetraná.
- Super lahka prilba
- Dobre nastavitelne popruhy
- pekny dizajn
- Výborný pomer cena kvalita,dobré sedí,ľahká
- Ľahká a dobré tvarovana,pevná
- Lahucka, rychle nastavenie, dobre drzi..
- Nastavenie veľkosti, prichytenie čelovky,
Dobrý výrobok,
- Pripevnenie čelovky, nastavenie veľkosti obvodu kolieskom, dostatočne odvetrana, pevná,
- Len v bielej farbe, kraje stielky sa pri nasádzaní niekedy zohnu dovnútra,treba ich pridržat.
Dobrý výrobok za dobrú cenu, po dvoch rokoch bez závad,
- Velmi lahka
- Pohodlne sedi
- Prilba na jedno pouzitie
- Malo odolna
- Moze lahko prasknut
Nap prilbe sa objavila prasklina uz po troch dnoch pouzivania. Dval som si na prilbu pozor, nemalo som ziaden pad. Podla vyjadrenia Petzl doslo k poskodeniu zrejme pri preprave v batohu. Na roznych forach mi vela ludi potvrdilo, ze prilba moze prasknut, napriklad ak vam spadne na zem z metrovej vysky, alebo ked sa trochu ztlaci v ruksaku.
Ak hladate prilbu, ktora vam vydrzi niekolko rokov, rozhodne nekupujte Petzl Sirocco .
- Vaha
- ľahká
- vzdušná
- dobre sedí
- nemá tvar žaluďa :)
- možno trošku hrubšie polstrovanie by nebolo na škodu
To co som ocakaval. Vyzera dobre. Lahka. Sedi dobre. Len trosku skrabe na zadnej strane, to putko je site na hrubo a odstava tam kusok. Ale nejde o nic vazne.
- elegantna
Tento produkt využíva naša DHZ už dlhú dobu a super kvalita za rozumnú cenu.
- Dobre sedí na hlave
- hmotnosť
Spokojnosť
Zobrazujem 81 - 100 zo 157 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...8 Ďalšie »